Reizende expositie Gelderse natuurfotowedstrijd aangekomen bij laatste locatie

NUNSPEET - De mooiste Gelderse natuurfoto's zijn aangekomen bij het eindstation van de reizende expositie. De hele maand oktober zijn de foto's te zien bij Bezoekerscentrum Nunspeet-Veluwe. Heb je de top 20 nog niet bewonderd? Dan is dit je laatste kans!

De 20 foto's met de meeste stemmen maken bij Bezoekerscentrum Nunspeet-Veluwe deel uit van een expositie over de Veluwse natuur. De tocht door de expositie start bij het stuifzandgebied en voert langzaam verder door heide, bos en het water. Het bevat prachtige opgezette wilde dieren en er zijn allerlei mogelijkheden om de natuur te beleven. Door verschillende interactieve spellen ontdekt jong en oud alles over de natuur en de wilde dieren. 

Het Bezoekerscentrum is open op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de herfstvakantie is het centrum elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegang tot de expositie is € 2,- per persoon. Hiervoor wordt toegang gegeven tot de expositie, buitenruimte en de kabouterhut. Een deel van het bedrag kan als tegoedbon worden ingewisseld in de winkel.

Gelderse Natuurfotowedstrijd

De Gelderse natuurfotowedstrijd werd gehouden in het kader van het 20-jarig bestaan van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Fotografen mochten hun mooiste plaatje uit Gelderland opsturen en uit de inzendingen werden door de jury honderd foto's gekozen. Op die honderd foto's mochten mensen stemmen, waarna een selectie van twintig foto's overbleef. Uit die selectie werd de foto van het insectenhotel, gemaakt door Cynthia van Leusden, gekozen als winnende afbeelding.


De expositie bij het Bezoekerscentrum Nunspeet-Veluwe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nunspeet Nunspeet Natuur Nieuws
Deel dit artikel: