NEC zakt verder weg na nipte nederlaag tegen koploper NAC

BREDA - NEC heeft de uitwedstrijd tegen koploper NAC met 1-0 verloren. Daardoor zakken de Nijmegenaren verder weg in de eerste divisie en is er al een flinke achterstand op de subtop.

NEC begon overtuigend aan de wedstrijd. NAC werd teruggedrongen, maar echte kansen waren er niet. NAC liet weinig zien, maar had wel een enorme kans via Van Hooijdonk, maar met een katachtige reflex voorkwam Mattijs Branderhorst de 1-0. Daarna was NEC ook gevaarlijk, maar Jonathan Okita schoot in het zijnet. 

Tweede helft

Na rust was het weer afwachtend van beide kanten en daardoor dus weinig enerverend. NAC was wel dichtbij de openingstreffer toen Van Hooijdonk bij een vrije trap de paal raakte.

NEC kwam er meteen daarop gevaarlijk uit via de sterk spelende Okita, die dacht te scoren met een lob, maar ook daar eindigde de bal op de paal. NAC kwam toch op voorsprong via een geplaatst schot van Sydney van Hooijdonk. Namens NEC schoot Mart Dijkstra tegen de lat. Daarna kreeg NEC niet echt grip meer op de wedstrijd en kwam NAC er een paar keer gevaarlijk uit. Het bleef bij 1-0 in Breda.

ZIE OOK:

TERUGLEZEN: NEC verliest tegen NAC

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nijmegen Betaald voetbal NEC Nieuws
Deel dit artikel: