Herleving Ondernemersprijzen in Amphion Doetinchem

DOETINCHEM - De organisatie van de Ondernemersprijzen Achterhoek wil drie jaar na de eerste editie, waarin onder andere de Guus Hiddink Award werd uitgereikt, het dit jaar grootser aanpakken. Schouwburg Amphion in Doetinchem is op donderdagavond 17 oktober het decor van de Ondernemersprijzen.

'Niets ten nadele van toen, maar we willen het dit jaar grootser aanpakken', zegt John Brands, organisator van de Ondernemersprijzen Achterhoek. 'Daarom heeft de aanloop ook zo lang geduurd, maar we kunnen alle ondernemers ontvangen op deze avond.' Uit honderd bedrijven die zijn aangemeld, zijn negen genomineerden geselecteerd voor de drie prijzen. Naast de Guus Hiddink Award, die wordt uitgereikt aan een bedrijf die de Achterhoek op de kaart zet, worden ook de Rabobank Talent Award en de Ap Ruesink Ondernemer Award uitgereikt tijdens deze avond. 'Met hun voorbeelden laten we zien waar onze regio voor staat en stimuleren we andere ondernemers om ook buiten de gebaande paden te stappen', geeft Rob Migchelbrink, voorzitter van de mede-organiserende Businessclub van De Graafschap, aan.

Van Raam uit Varsseveld, Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo en CAD2M uit Doetinchem zijn dit jaar de genomineerden voor de Guus Hiddink Award, de belangrijkste prijs die in het Amphion wordt uitgereikt. Drie jaar geleden won de Feestfabriek uit Hengelo deze prijs. Voor de Ap Ruesink Ondernemer Award zijn Herman Kemper, Frank Arendsen en Iginio Voorhorst genomineerd. Bart Mulder, Rob Wolsink en Dennis Lievestro dingen mee om de Rabobank Talent Award.

 

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Doetinchem REGIO8 Doetinchem Nieuws
Deel dit artikel: