Bedrijfspand in Nijmegen aangestoken

NIJMEGEN - De politie is op zoek naar drie mannen die woensdagochtend 18 september brand hebben gesticht in een bedrijfspand aan de Rouwenboschweg in Nijmegen.

Wanneer de mannen het bedrijventerrein oplopen zien ze een camera hangen en lopen meteen met het hoofd naar beneden. De mannen lopen vervolgens een paar keer op en neer en stoppen dan bij een deur. Uiteindelijk steekt een van de verdachten de brand aan. Een paar minuten later is er op een andere camera een grote lichtflits te zien.

Bekijk hier de beelden van de brandstichting en let daarbij op de manier van lopen van de verdachten. Dit kan een herkenningspunt zijn:

Schade

De schade is enorm voor de ondernemer. Er zijn meerdere auto’s door de brand beschadigd en total loss geraakt. De politie heeft op het plaats delict onder andere een jerrycan en breekijzer aangetroffen. Beide voorwerpen zijn in beslag genomen.

Getuigen

De verdachte gingen iets na 5 uur ’s ochtends weer weg van de brand. De politie hoopt dan ook dat iemand in de buurt van het bedrijventerrein, de verdachten gezien heeft. Heb je tips naar aanleiding van deze zaak? Bel de politie of vul dit tipformulier in. Het zaaknummer van de brandstichting is: 2019416019. 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: