Nieuws

Ans laat mensen tot bezinning komen met klanken en speksteen

Tot rust komen kan op vele manieren. Maar je gedachten even laten gaan met behulp van geluid of het knutselen met speksteen komt minder vaak voor. Ans de Graaf uit Warnsveld heeft haar eigen bezinningscentrum. © Omroep Gelderland
WARNSVELD - Tot rust komen kan op vele manieren. Maar je gedachten even laten gaan met behulp van geluid of het knutselen met speksteen komt minder vaak voor. Ans de Graaf uit Warnsveld heeft haar eigen bezinningscentrum.
In het programma I Love De Achterhoek gingen presentatoren Frans Miggelbrink en Willem te Molder op bezoek bij het bezinningscentrum van Ans. 'Mensen komen hier meestal om te onthaasten', legt ze uit. 
De tekst gaat verder onder de video.
Ans laat mensen tot bezinning komen met klanken en speksteen - I Love De Achterhoek
Frans en Willem mogen gaan liggen. 'Alles laat je gewoon gaan zoals het gebeurd. Kijk maar of je je gedachten even los kunt laten.' klinkt de uitleg. Ondertussen is Ans in de weer met het maken van ontspannende geluiden. 'Als die sessie langer duurt weet ik zeker dat mensen in slaap donderden', aldus Willem.
Ans laat de twee Achterhoekers ook aan de gang gaan met speksteen. 'Jullie hebben net die meditatiesessie ondergaan. Ik wil dat jullie met dat gevoel aan die speksteen gaan werken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!