Nieuws

Gemeente Arnhem doet oproep: de Rijnkade is vol, kijk via Omroep Gelderland

Het is druk bij het Bridge to Liberation-concert in Arnhem. Volgens de gemeente is de Rijnkade vol en kunnen geïnteresseerden beter een scherm opzoeken om de livestream van Omroep Gelderland te bekijken. © ANP
ARNHEM - Het is druk bij het Bridge to Liberation-concert in Arnhem. Volgens de gemeente is de Rijnkade vol en kunnen geïnteresseerden beter een scherm opzoeken om de livestream van Omroep Gelderland te bekijken.
Na de herdenking in de Eusebiuskerk en de kranslegging op het Airborneplein startte om 20.30 uur een concert bij de John Frostbrug. Daar treden onder anderen André Hazes, Wet Wet Wet, Alain Clark, Het Gelders Orkest en Introdans op.
Om 21.00 uur is het zo vol op de kade, dat het volgens de gemeente Arnhem verstandiger is om het concert elders via de livestream van Omroep Gelderland te bekijken. 
Door de enorme toeloop staan de mensen op honderden meters van het podium. Velen van hen besloten toch maar weer naar huis te gaan omdat ze niets konden zien of horen van het programma. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!