Nieuws

NEC maakt zich belachelijk met nederlaag in Dordrecht

DORDRECHT - NEC heeft de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 2-0 verloren. De Nijmegenaren maakten zich belachelijk met slap spel en geknoei bij de tegendoelpunten.
De Nijmegenaren domineerden de openingsfase. Maar echte kansen werden niet uitgespeeld.
Na een half uur werd het spel van NEC minder en kreeg Dordrecht een kans via voormalig NEC'er Anass Achahbar met een lepe vrije trap. NEC bakte er niks meer van en in de blessuretijd van de eerste helft ging het mis. Doelman Mattijs Branderhorst beoordeelde een vrije trap verkeerd en Tom van de Looi maakte een eigen doelpunt.

Tweede helft

Na rust kwam NEC goed weg toen Schuurman een opgelegde kans miste. Aan de andere kant was Jonathan Okita dichtbij de gelijkmaker. NEC zette steeds meer druk, maar moest ook beducht zijn op de counters van de thuisploeg. Al met al bleef het ondermaats wat NEC liet zien. Spits Etien Velikonja werd volstrekt niet in het spel betrokken.
NEC had niet eens een fatsoenlijk slotoffensief. En toen Branderhorst een vrije trap van Green verkeerd beoordeelde, werd het ook nog 2-0.