NEC-trainer Rogier Meijer kan actie De Graafschap-fans wel waarderen

DOETINCHEM - NEC-trainer Rogier Meijer zal weten dat er vanavond een derby is tegen De Graafschap. Fans van die club hebben zich vannacht flink uitgeleefd bij zijn huis.

Van je hart in blauw-wit nu met je NEK in de shit valt er te lezen op een spandoek op zijn auto. Een ander spandoek heeft als tekst De Nr. 1 van Gelderland. Ook is zijn huis versierd met blauw-witte ballonnen.

Rogier Meijer is sinds dit seizoen één van de hoofdtrainers bij NEC, dat vanavond de Gelderse derby tegen De Graafschap speelt. De Doetinchemmer vindt de actie van de fans van zijn voormalige club prima.

De tekst gaat verder onder de video.

'Uiteraard kan ik dat waarderen. Een beetje humor kan geen kwaad. Er is niks gebeurd verder en ik heb heerlijk geslapen. Wel jammer dat ze NEC verkeerd spellen', reageert de trainer sportief.

Bij De Graafschap geldt Meijer als een club-icoon. Als speler kwam hij van 2005 tot 2014 uit voor de club en daarna was hij er nog jeugdtrainer. In 2017 stapte hij over naar NEC.

De wedstrijd NEC-De Graafschap wordt vanavond live uitgezonden op Radio Gelderland in een extra uitzending van 19.00 uur tot 22.00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: