Nieuws

De Graafschap ziet Breinburg terugkeren, maar Hamdaoui mogelijk afhaken

Gregor Breinburg keert in de derby tegen NEC terug in de basis van De Graafschap. De middenvelder kreeg afgelopen vrijdag, in de wedstrijd tegen Jong Ajax, rust van trainer Mike Snoei. De trainer ziet mogelijk wel Mo Hamdaoui afhaken. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Gregor Breinburg keert in de derby tegen NEC terug in de basis van De Graafschap. De middenvelder kreeg afgelopen vrijdag, in de wedstrijd tegen Jong Ajax, rust van trainer Mike Snoei. De trainer ziet mogelijk wel Mo Hamdaoui afhaken.
De aanvaller heeft last van zijn knie, die problemen ontstonden in de wedstrijd van afgelopen vrijdag. Het lijkt erop dat Jordy Thomassen de vleugelspeler gaat vervangen.
Tekst gaat verder na de video:
De Graafschap ziet Breinburg terugkeren, maar Hamdaoui mogelijk afhaken
Op het middenveld keert Gregor Breinburg dus weer terug. De Arubaan speelde vorige week twee wedstrijden met het nationale team en kreeg daarna rust. Jasper van Heertum, die nog een prachtige goal maakte tegen Jong Ajax, zit daardoor weer op de bank.
Verder laat de Didamse trainer Jeremy Helmer voorin staan. De huurling van AZ krijgt dus opnieuw een kans in de basis.
Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Breinburg, Vet, Van den Boomen; Thomassen (Hamdaoui), Seuntjens, Helmer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!