Nieuws

Talenten gepasseerd bij NEC voor derby tegen De Graafschap

Anthony Musaba staat er waarschijnlijk naast bij NEC
De eigen jeugd moet even pas op de plaats maken bij NEC voor de wedstrijd van maandagavond tegen De Graafschap. © Broer van den Boom
NIJMEGEN - De eigen jeugd moet even pas op de plaats maken bij NEC voor de wedstrijd van maandagavond tegen De Graafschap.
Het lijkt erop dat Cas Odenthal en Anthony Musaba worden gepasseerd. Beide talenten speelden vorig seizoen nog in NEC Onder 19, maar stonden dit seizoen alle competitieduels in de basis. Frank Sturing is normaal gesproken de vervanger van Odenthal centraal achterin en Jonathan Okita keert terug in de ploeg ten koste van Musaba.
Verder zijn er waarschijnlijk geen wijzigingen bij NEC voor deze Gelderse derby. Jellert Van Landschoot wordt dus opnieuw gepasseerd en Ole Romeny krijgt in de spits vrijwel zeker de voorkeur boven de sterk ingevallen Etien Velikonja.
Tekst gaat verder onder de foto.
Rens van Eijden (foto) maakt opnieuw deel uit van de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. De enige afwezige is Norbert Alblas. De doelman revalideert nog van een kruisbandblessure. 
Vermoedelijke opstelling:
Branderhorst; Sanniez, Sturing, Kvida, Kuipers; van de Looi, Flemming, Dijkstra; Okita, Romeny, Wolters.

De wedstrijd wordt maandagavond live uitgezonden op Radio Gelderland in een extra uitzending van 19.00 tot 22.00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!