Nieuws

De Graafschap en NEC kunnen geweldige zaken doen

De Graafschap-speler Ted van de Pavert
Ze kwamen afgelopen weekend beiden niet in actie. Maar door de gunstige uitslagen kunnen De Graafschap en NEC nu geweldige zaken doen. © Broer van den Boom
DOETINCHEM - Ze kwamen afgelopen weekend beiden niet in actie. Maar door de gunstige uitslagen kunnen De Graafschap en NEC nu geweldige zaken doen.
Omdat de concurrentie punten verspeelde, bleef De Graafschap koploper. Een zege thuis op Jong Ajax betekent dat de Superboeren nummer één blijven in de eerste divisie en dan kan De Graafschap bij winst maandag in de wedstrijd uit tegen NEC zelfs al een gat slaan met de achtervolgers.foto: Broer van den Boom
NEC zag ook veel concurrenten punten morsen. De Nijmegenaren staan op de achtste plaats, maar alleen De Graafschap en NAC hebben minder verliespunten. Bij zeges op FC Den Bosch en De Graafschap kan NEC in theorie zelfs koploper worden. De derby maandagavond in De Goffert belooft dus een echte topper te worden met mogelijk de koppositie als inzet.
NEC-De Graafschap is maandagavond live te volgen op Radio Gelderland in een extra uitzending van 19.00 uur tot 22.00 uur.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!