Nieuws

Auto in vlammen op in Haaften

In Haaften is woensdagavond laat een auto in vlammen opgegaan. Een andere auto die vlakbij het brandende voertuig geparkeerd stond, kon op tijd verplaatst worden. © Meesters Multi Media
HAAFTEN - In Haaften is woensdagavond laat een auto in vlammen opgegaan. Een andere auto die vlakbij het brandende voertuig geparkeerd stond, kon op tijd verplaatst worden.
De auto stond langs de kant van de weg geparkeerd aan de Brouwerskamp op de hoek met de Graskamp. Passanten zagen de brandende auto rond half twaalf en waarschuwden mensen bij wie nog licht brandde.
De brandweer werd gebeld en een andere auto die door de vlammen werd bedreigd, werd ergens anders gezet. De melders van de brand vertellen dat de auto in eerste instantie alleen rond de motorkap bij de voorruit brandde. De auto is door de brand verloren gegaan.
Volgens een correspondent merkten agenten ter plaatse op dat de brand overeenkomsten vertoont met eerder branden in Zuilichem. Daar zijn recent meerdere branden geweest in auto's en containers.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!