Verdachte potloodventer in speeltuin Twello voor rechter

TWELLO - Hij zou met ontbloot geslachtsdeel hebben rondgelopen en kinderen hebben benaderd, terwijl hij zichzelf betastte: een 43-jarige Apeldoorner hoorde woensdag voor de rechter 80 uur werkstraf en drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf tegen zich eisen voor schennispleging.

De man zou in mei 2017 in een speeltuin in Twello twee kinderen hebben benaderd, terwijl hij zijn geslachtsdeel betastte.

In januari zou hij op de Gunninklaan in Apeldoorn deels ontbloot meisjes hebben aangesproken en daarna hebben staan masturberen, terwijl de meisjes toekeken. In beide gevallen ging het om kinderen jonger dan 16 jaar, die hij zou hebben bewogen getuige te zijn van seksuele handelingen.

Vaker in de fout

De man zou vaker schennis hebben gepleegd. Hij wordt er ook van verdacht in november 2017 met ontbloot geslachtsdeel op de Pythagorasstraat in Apeldoorn te hebben rondgelopen.

De officier van justitie eiste 80 uur werkstraf en drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, met een proeftijd van twee jaar. Aan de voorwaardelijke gevangenisstraf zijn bijzondere voorwaarden gekoppeld.  

Die bijzondere voorwaarden gaan, wat het OM betreft, inhouden dat hij zich moet melden bij de reclassering en zich moet laten behandelen als reclassering nodig acht.

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Voorst Twello Rechtbank Nieuws
Deel dit artikel: