Nieuws

Man van scooter getrapt en mishandeld, politie op zoek naar duo

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Ede. Daarbij is het slachtoffer van zijn scooter getrapt en meerdere keren tegen zijn hoofd getrapt en geslagen. © Omroep Gelderland
EDE - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Ede. Daarbij is het slachtoffer van zijn scooter getrapt en meerdere keren tegen zijn hoofd getrapt en geslagen.
De mishandeling vond afgelopen zaterdag rond 21.05 uur plaats op de Lunterseweg. Er is sprake van twee verdachten, die na de mishandeling zijn doorgefietst in de richting van Ede.
De politie laat weten dringend op zoek te zijn naar getuigen. Meerdere mensen zouden zijn langsgereden en de mishandeling hebben gezien. Wie wat gezien of gehoord heeft, wordt verzocht contact op te nemen.

Signalement

De politie heeft het signalement van het duo vrijgegeven. De eerste verdachte is een man tussen de 20 en 30 jaar, blank en ongeveer 1.85 meter lang. Hij heeft bruin, kort haar, een stoppelbaard, een normaal postuur en droeg een grijs shirt, korte spijkerbroek en klompen.
Ook de tweede verdachte is een blanke man. Hij is ongeveer 25 jaar, 1.90 meter, kalend en draagt een bril. Hij heeft een slank postuur en droeg een shirt met rode en witte vlakken en een lange spijkerbroek.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!