Nieuws

Jongen (16) vast voor steekpartij in 'Polenhotel' in Velp

Een jongen van 16 is dinsdagavond aangehouden na een steekpartij in een pand in Velp waar arbeidsmigranten verblijven. Het slachtoffer, een man van 45, raakte dusdanig gewond dat hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. © Timo Bouman / Persbureau Heitink
VELP - Een jongen van 16 is dinsdagavond aangehouden na een steekpartij in een pand in Velp waar arbeidsmigranten verblijven. Het slachtoffer, een man van 45, raakte dusdanig gewond dat hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.
Het steekincident bij hotel Flexrooms, dat ook wel bekendstaat als ‘Polenhotel', werd aan het begin van de avond gemeld. Toen de politie met meerdere eenheden bij het pand aan de President Kennedylaan aan kwam, trof ze de gewonde man aan.
In de omgeving kon al vrij snel de 16-jarige verdachte worden opgepakt. Volgens een politiewoordvoerder zit de tiener nog vast. Net als het slachtoffer heeft hij geen vaste woon- of verblijfplaats.
Wat de aanleiding was voor de steekpartij, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe het slachtoffer eraan toe is. Behalve de politie kwamen meerdere ambulances ter plaatse. De traumahelikopter werd ook opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te komen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!