Mooiste Gelderse natuurfoto's nu te zien bij bezoekerscentrum Veluwezoom

RHEDEN - Kunt u geen genoeg krijgen van de prachtige foto's van de Gelderse natuurfotowedstrijd? Goed nieuws! De komende maanden zijn de 20 foto's met de meeste stemmen te zien op verschillende plekken in onze provincie.

De afgelopen maand was de expositie te zien bij Kasteel Hernen. En werd daar goed ontvangen. 'We hebben veel enthousiaste reacties gekregen', aldus kasteelmanager Tatiana Klinkert. Heeft u nog geen tijd gehad om de 20 foto's te bezichtigen? Niet getreurd! Vanaf vandaag hangen de foto's bij Bezoekerscentrum Veluwezoom.

Bezoekerscentrum Veluwezoom is open van dinsdag t/m zondag van 10-17 uur. De toonzaal zal sporadisch gebruikt worden voor andere activiteiten. Komt u speciaal voor de expositie? Belt u dan van tevoren even met het bezoekerscentrum of de zaal toegankelijk is. 

De 20 foto's zijn t/m eind oktober te bezichtigen op de volgende locaties:

Gelderse Natuurfotowedstrijd

De Gelderse natuurfotowedstrijd werd gehouden in het kader van het 20-jarig bestaan van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Fotografen mochten hun mooiste plaatje uit Gelderland opsturen en uit de inzendingen werden door de jury honderd foto's gekozen. Op die honderd foto's mochten mensen stemmen, waarna een selectie van twintig foto's overbleef. Uit die selectie werd de foto van het insectenhotel, gemaakt door Cynthia van Leusden, gekozen als winnende afbeelding.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Rheden Rheden Natuur Nieuws
Deel dit artikel: