Drama Scherpenzeel: moeder Manon aan beterende hand

SCHERPENZEEL - Het gaat steeds beter met de 39-jarige Manon uit Scherpenzeel. Haar man Theo (44) en hun dochter Yara (4) kwamen om het leven door een ongeval in Duitsland, nadat de vrouw werd getroffen door een herseninfarct.

De familie heeft donderdag een verklaring naar buiten gebracht. Daarin staat onder meer dat Manon aan de beterende hand is. Ze ligt in een Nederlands ziekenhuis en is bij kennis. Hoewel haar nog een lang revalidatietraject wacht, is er vertrouwen in de toekomst. 

Ruim 42.500 euro opgehaald

De familie laat verder weten dat ze ontzettend dankbaar zijn voor alle 'lieve woorden, kaartjes, berichtjes en natuurlijk de donaties aan de crowdfundingsactie'. Met die actie, die spontaan werd opgezet na het drama. is al ruim 42.500 euro opgehaald.

Een fors bedrag. Er wordt daarom een stichting samengesteld, die in overleg met Manon en de familie en vrienden, zich zal gaan buigen over de besteding van het geld. De volledige opbrengst komt ten goede aan Manon en haar andere twee kinderen.

Een speciale vermelding in de donderdag uitgebrachte verklaring is er voor uitvaartverzorgster Simone Beijer en haar team. 'Beijer en haar collega’s hebben heel hard gewerkt deze zware tijden een beetje dragelijker te maken', zo staat er te lezen.

Zie ook: Rouwend Scherpenzeel begraaft verongelukte vader (44) en dochter (4)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Scherpenzeel Scherpenzeel Nieuws
Deel dit artikel: