Nieuws

Man (21) uit Barneveld zwaargewond bij steekpartij

Bij het steekincident op de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld maandagavond, is een 21-jarige man uit die plaats zwaargewond geraakt. Een man van 23, eveneens uit Barneveld, raakte lichtgewond en kon ter plaatse worden behandeld. Dat meldt de politie dinsdag. © Luke Beens / Persbureau Heitink
BARNEVELD - Bij het steekincident op de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld maandagavond, is een 21-jarige man uit die plaats zwaargewond geraakt. Een man van 23, eveneens uit Barneveld, raakte lichtgewond en kon ter plaatse worden behandeld. Dat meldt de politie dinsdag.
De steekpartij vond rond 18.40 uur plaats bij de ingang van Landgoed Schaffelaar. Ter plaatse trof de politie de twee slachtoffers aan. 

Nog geen aanhoudingen

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie is op zoek naar twee jongeren van ongeveer 16 tot 18 jaar oud. De een heeft een blanke huidskleur en de ander is licht getint.
Mogelijk is er een verband tussen het steekincident en een ruzie in het centrum van Barneveld eerder op de dag. De politie roept getuigen van zowel het steekincident als de ruzie op zich te melden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!