Alleen in Hattem is de vakantie voor kinderen vandaag weer voorbij

HATTEM - In navolging van de regio zuid gaan ook de kinderen in Hattem maandag weer naar school. De vakantie in regio noord is voorbij. Hattem is de enige plaats in Gelderland die valt onder die regio.

Vorige week moesten de kinderen in regio zuid na een vakantie van zes weken weer naar school. Op de scholen in regio midden na zijn alle scholen dus weer begonnen.

Kinderen die naar school gaan in de gemeenten Aalten, Apeldoorn, Barneveld, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doetinchem, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Lochem,  Montferland (behalve de voormalige gemeente  Didam), Neder-Betuwe  (behalve de voormalige gemeente  Dodewaard), Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Scherpenzeel, Tiel, Voorst, Wageningen, West Betuwe, Winterswijk en Zutphen kunnen dus nog een weekje genieten van de zomerse temperaturen in het land.

Campagne 'De scholen zijn weer begonnen'

Veilig Verkeer Nederland vraagt bij het eind van de vakantie traditiegetrouw aandacht voor schooljeugd. In de ochtendspits zijn in deze periode veel meer fietsers en voetgangers onderweg.

Volgens VVN vallen er na de zomervakantie bijna twee keer zoveel verkeersslachtoffers onder scholieren als in de rest van het jaar. De verkeersveiligheidsorganisatie vraagt de komende tijd met spandoeken, affiches, borden en folders aandacht voor haar campagne 'De scholen zijn weer begonnen'.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Hattem Hattem Nieuws
Deel dit artikel: