Finaleweek Zomer in Gelderland: van Appel-Driedorp tot Laag-Soeren

LAAG-SOEREN - We beginnen bijna aan de laatste week van de zomertoer en de vraag blijft natuurlijk: wie pakt dit jaar de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’? We weten het vrijdag 30 augustus.

Boven-Leeuwen staat na de derde week Zomer in Gelderland nog steeds aan kop met 537 punten. Zal dat ook na de laatste week zo blijven? 

De tekst gaat verder onder de foto:

Foto: Omroep Gelderland

Van Appel-Driedorp tot Laag-Soeren

Komende week zetten we Appel-Driedorp (26 augustus), Etten (27 augustus), Loo (28 augustus), Terborg (29 augustus) en Laag-Soeren (30 augustus) op z’n kop. Tijdens de uitzendingen zie je natuurlijk veel van het dorp, maar je kunt er ook zelf op uit en ontdekken wat voor moois deze prachtige Gelderse dorpen te bieden hebben.

We hebben de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes (en meer) voor je op een rij gezet. Klik hierboven op de dorpen om naar de informatiepagina’s te gaan.

Op weg naar Zomer in Gelderland 

De afgelopen weken heb je al kennis kunnen maken met de deelnemende plaatsen in het programma Op weg naar Zomer in Gelderland. Alle uitzendingen kun je hier terugkijken

Kun je niet genoeg krijgen van ons?

Wie nóg meer Zomer in Gelderland wil, kan de Facebookpagina van Zomer in Gelderland liken. Je krijgt dan elke dag leuke video’s voorgeschoteld over de dorpen, de teams en allerhande gekkigheid.

Hoeveel weet jij van tien jaar zomer in Gelderland? 

Hoeveel weet jij na tien seizoenen eigenlijk van Zomer in Gelderland? Kijk je al vanaf 2010? En wat weet jij van de dorpen die we deze week gaan bezoeken?

We hebben een enquête uitgestuurd om daarachter te komen. En we gaan je kennis testen in een aantal quizzen. Heb je deel 1, 2 en 3 gemist? Klik dan hier. Ben je klaar voor deel 4? 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: