Nieuws

Waarschuwing voor gemaskerde man in Wageningen

Foto ter illustratie.
Op Facebook wordt gewaarschuwd voor een gemaskerde man nabij de campus van de Wageningen Universiteit. Een jonge vrouw is woensdagavond aangevallen door een man met een bivakmuts. © Wikipedia
WAGENINGEN - Op Facebook wordt gewaarschuwd voor een gemaskerde man nabij de campus van de Wageningen Universiteit. Een jonge vrouw is woensdagavond aangevallen door een man met een bivakmuts.
De aanval wordt gedeeld door een vriendin van het slachtoffer. De man probeerde de vrouw op de kruising van de Dijkgraaf en de Plassteeg van haar fiets te trekken. Het was donker op dat moment.
De vrouw wist te ontkomen.
De vriendin van het slachtoffer beschrijft de aanvaller als een man met een bivakmuts en met een grote stok in de hand of iets wat daar op leek. Ook zou op de plek van de belaging een zwarte auto zijn gezien.

Geen aangifte

De vrouw meldde zich later bij Omroep Gelderland met de mededeling dat ze geen aangifte heeft gedaan. 'Ik heb wel een melding gemaakt bij de politie, maar door gebrek aan aanknopingspunten was het niet zinvol om aangifte te doen', zegt het slachtoffer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!