Nieuws

Doorgang bij pand Gouden Handen afgesloten

Woonzorg Nederland heeft de hekken rond het terrein van Gouden Handen in ’s-Heerenberg afgesloten. Omwonenden gebruikten het terrein als kortere route naar het stadspark, maar wegens overlast is gekozen om een slot te plaatsen. © REGIO8
'S-HEERENBERG - Woonzorg Nederland heeft de hekken rond het terrein van Gouden Handen in ’s-Heerenberg afgesloten. Omwonenden gebruikten het terrein als kortere route naar het stadspark, maar wegens overlast is gekozen om een slot te plaatsen.
'We willen graag dat de tuin netjes blijft, onze huurders betalen het onderhoud hiervan', zo laat eigenaar Woonzorg Nederland weten over de afsluiting van het hek. Reden is volgens de woningcorporatie een grote mate van overlast. Daarbij is volgens Woonzorg onder meer sprake van zwerfvuil en het gebruik van de tuin van Gouden Handen als hondentoilet.
Na een enquête onder bewoners is gekozen het terrein af te sluiten met een slot. 'De tuin rondom het gebouw is daarom niet meer toegankelijk als doorgang tot het stadspark', aldus Woonzorg.