Nieuws

Vermiste kat uit Breedenbroek na veertien maanden weer herenigd met baasje

Een vermiste kat uit Breedenbroek in de Achterhoek is na ruim een jaar weer teruggevonden. De viervoeter dook afgelopen week op in Dinxperlo. Een kippenvelmomentje toen het dier weer werd herenigd met zijn eigenaresse. © Facebook/Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk
DINXPERLO - Een vermiste kat uit Breedenbroek in de Achterhoek is na ruim een jaar weer teruggevonden. De viervoeter dook afgelopen week op in Dinxperlo. Een kippenvelmomentje toen het dier weer werd herenigd met zijn eigenaresse.
Een man in Dinxerperlo belde eerder deze week met de Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk over een kat die bij hem onder de coniferen zou wonen. Het dier zou behoorlijk klagelijk miauwen, maar zag er erg verzorgd uit.

Chip scannen

De kat had een Duitse chip. Na het scannen van de chip bleek het dier al veertien maanden zoek te zijn en de eigenaresse in Breedenbroek te wonen. 
'Aangekomen op het adres bleek het buitenhuisje van kat Asgard nog steeds paraat te staan', valt te lezen op de Facebookpagina van de dierenambulance. 'Hoe welkom was Asgard weer thuis, wat was de eigenaresse blij. Wederom heeft de chip en goede registratie dienst bewezen.'
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!