Silvolde zet stap naar hoofdtoernooi KNVB Beker

Hoofdklasser Sportclub Silvolde is een stap dichterbij het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Op bezoek bij tweedeklasser VEV'67 werd zaterdag met 0-3 gewonnen. © REGIO8 (archief
ULFT - Hoofdklasser Sportclub Silvolde is een stap dichterbij het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Op bezoek bij tweedeklasser VEV'67 werd zaterdag met 0-3 gewonnen.
De Silvoldenaren moesten afreizen naar het Groningse Leek voor de wedstrijd in de eerste kwalificatieronde. De ploeg van trainer Dennis van Beukering kende een gemakkelijke middag. Hoewel in de eerste helft niet werd gescoord, maakte Silvolde na rust via een doelpunt van Wout Blasman en twee treffers van Jaël Krosse het verschil: 0-3.
Silvolde plaatst zich door de overwinning voor de tweede kwalifcatieronde voor de KNVB Beker. Eind augustus volgt duidelijkheid over de tegenstander in die ronde. Bij winst mag de hoofdklasser aantreden in het hoofdtoernooi, waar De Graafschap ook instroomt.