Zomer in Gelderland: publieksrecord en een eerste plek voor Angerlo

ANGERLO - Na een zonnige dag staat de teller van team Angerlo op 512 punten en 750 euro en daarmee staan ze voorlopig op de eerste plaats.

UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 1151 mensen in het publiek!);
200 euro voor de parade;
200 euro voor het decor (dagopdracht);
100 euro voor het weegspel van Alberto

Dit maakt een totaalbedrag van 750 euro voor een muziekkoepel op het Indianenveldje.

Er stonden maar liefst 1151 mensen in het publiek, dat is tot nu toe de grootste opkomst van dit seizoen en met 1300 inwoners is dat ook best knap.

Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Leonie en de jongens wilt terugkijken. Morgen zijn we in Leuvenheim. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Omroep Gelderland

Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Angerlo.

Opdracht: Halfvasten in Angerlo

Angerlo wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:

Foto: Omroep Gelderland


De tekst gaat verder onder de video.

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan de Galluskerk (Dorpsstraat) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Angerlo

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Angerlo. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.

De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.

Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Vorchten op vierde plaats in het klassement

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Zomer in Gelderland 2019 Angerlo Nieuws
Deel dit artikel: