Nieuws

'Man loopt met vuurwapen rond door Zaltbommel'

Archiefbeeld
Een man van 32 jaar uit Zaltbommel is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats aangehouden op het Fiep Westendorpplein. Hij liep rond met een voorwerp dat leek op een vuurwapen.
ZALTBOMMEL - Een man van 32 jaar uit Zaltbommel is in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats aangehouden op het Fiep Westendorpplein. Hij liep rond met een voorwerp dat leek op een vuurwapen.
De man kwam in beeld, omdat bewakingsbeelden vanaf het Fiep Westendorpplein werden bekeken door agenten. Er werden vervolgens direct meerdere agenten die kant opgestuurd. De man werd in eerste instantie niet aangetroffen. 
Omdat de beelden in de observatieruimte actief worden bekeken, zag men daar dat de persoon weer was teruggekomen. Ook had men een goed signalement. Dit werd doorgegeven aan de agenten op straat. Zij zagen de man die voldeed aan het signalement en hielden hem aan.
In de omgeving werd even later inderdaad een op een vuurwapen gelijkend voorwerp gevonden. De verdachte is vervolgens ingesloten.
Het onderzoek wordt zondag voortgezet.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!