Zomer in Gelderland week 2: van Alphen tot Angerlo

Angelique Krüger heeft de afgelopen week vijf Gelderse plaatsen bezocht. Deze week gaan we vrolijk door, want de vraag blijft natuurlijk; wie pakt dit jaar de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’? We weten het vrijdag 30 augustus.

IJzevoorde staat na week 1 Zomer in Gelderland aan kop, maar de vraag is natuurlijk hoe lang dat zo blijft.

Foto: Omroep Gelderland

Van Alphen tot Boven-Leeuwen

Komende week zetten we Alphen (12 augustus), Vorchten (13 augustus), Angerlo (14 augustus), Leuvenheim (15 augustus) en Boven-Leeuwen (16 augustus) op z’n kop. Tijdens de uitzendingen zie je natuurlijk veel van het dorp, maar je kunt er ook zelf op uit en ontdekken wat voor moois deze prachtige Gelderse dorpen te bieden hebben. We hebben de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes (en meer) voor je op een rij gezet. Klik hierboven op de dorpen om naar die informatiepagina’s te gaan.

Op weg naar Zomer in Gelderland 

De afgelopen weken heb je al kennis kunnen maken met de deelnemende plaatsen in het programma Op weg naar Zomer in Gelderland. Alle uitzendingen kun je hier terugkijken. 

Kun je niet genoeg krijgen van ons?

Kun je niet genoeg krijgen van Zomer in Gelderland? Like dan de Facebookpagina van Zomer in Gelderland en je krijgt elke dag leuke video’s voorgeschoteld over de dorpen, de teams en gekkigheid.

Quiz: hoeveel weet jij van tien jaar zomer in Gelderland

Hoeveel weet jij - na tien seizoenen - eigenlijk van Zomer in Gelderland? Kijk je al vanaf het begin in 2010? En wat weet jij van de dorpen die we deze week gaan bezoeken? We hebben een enquête uitgestuurd en weten alles, maar dan ook alles over de dorpen en de inwoners. We gaan je kennis testen in een aantal quizzen. Heb je deel 1 gemist? Klik dan hier. Ben je klaar voor deel 2? 

Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland gaat beginnen: de eerste week zijn we in…

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: