Droomtransfer doelman Michael Verrips op losse schroeven

VELP - De transfer van doelman Michael Verrips uit Velp wordt aangevochten bij de wereldvoetbalbond. De keeper stapte donderdag over van KV Mechelen naar Premier League-promovendus Sheffield United. De doelman zou daarbij eenzijdig zijn contract hebben ontbonden en dat pikt de Belgische club niet.

KV Mechelen geeft vrijdagochtend aan dat het niet tot een akkoord is gekomen met Sheffield United. Ook met de doelman zouden de Belgen geen overeenstemming hebben bereikt.

Statement op de website

'De afgelopen dagen wilde KV Mechelen Michael Verrips de kans bieden om tot een akkoord te komen en een correcte transfer naar Sheffield United uit te werken', aldus een statement op de site van de Belgische club.

'Na vele beloftes van de entourage van Michael Verrips heeft KV Mechelen pas woensdagavond, één dag voor het sluiten van de inkomende transfermarkt in de Premier League, een concreet bod van Sheffield United ontvangen. Ondanks contacten met Sheffield United trok de Engelse club donderdagmiddag het bod plots weer in om hem enkele uren later aan te kondigen als inkomende transfer van een vrije speler.'

Club wil transfer tegenhouden

Mechelen stapt naar de FIFA om de transfer tegen te houden. 'Een transfer van Michael is altijd bespreekbaar geweest, maar zijn entourage wil onder de transfersom uit. We ondernemen dan ook de nodige stappen bij de FIFA.'

Presentatie in Engeland

Verrips werd donderdag gepresenteerd als speler van Sheffield United. Hij gaf zelfs al een interview in de kleding van de Engelse club en sprak onder meer zijn tevredenheid uit over de overgang.

Zie ook: Velpse doelman Verrips aan de slag in de Premier League

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Rheden Velp Betaald voetbal Sport Nieuws
Deel dit artikel: