Zomer in Gelderland: Nederasselt nieuwe nummer 1

NEDERASSELT - Na de derde uitzending Zomer in Gelderland heeft Nederasselt, Stroe van de troon gestoten. Zij staan voorlopig met 470 punten op nummer 1 in het klassement.

De eindscore van team Nederasselt is uitgekomen op 470 punten en 600 euro. 

UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 763 mensen in het publiek!);
150 euro voor de parade;
200 euro voor het decor (dagopdracht);
0 euro voor het weegspel van Alberto

Dit maakt een totaalbedrag van 600 euro voor een opknapbeurt van de herentoiletten in het dorpshuis.

Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Monique en Miranda wilt terugkijken. Morgen zijn we in Nieuwaal. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Nederasselt.

Opdracht: Nederasselt bouwt zweefvliegtuig na

Nederasselt wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:

Foto: Omroep Gelderland

De tekst gaat verder onder de video.

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar het Gildeplein en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Nederasselt

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Nederasselt. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.

De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Tussen 14:30u en 15:00u kun je live op de Zomer in Gelderland Facebookpagina meekijken met Alberto Radstake die je de sfeer op het plein laat zien en gaat kijken hoe ver het team al is met de dagopdracht. Daarnaast krijg je gedurende de dag verschillende video's voorgeschoteld. Tipje van de sluier? Iets met de opdracht, een rad en spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks. Ben je benieuwd naar de Facebookpagina van het team? Klik dan hier.

Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Stroe neemt leiding over

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: