Nieuws

Vader (44) en dochter (4) uit Scherpenzeel volgende week begraven

De overleden vader en dochter uit Scherpenzeel.
De vader (44) en dochter (4) van het gezin uit Scherpenzeel dat zondag betrokken was bij een tragisch ongeluk in het zuiden van Duitsland, worden vrijdag 9 augustus begraven. Dat laat uitvaartverzorger Simone Beijer weten. © Simone Beijer Uitvaartzorg
SCHERPENZEEL - De vader (44) en dochter (4) van het gezin uit Scherpenzeel dat zondag betrokken was bij een tragisch ongeluk in het zuiden van Duitsland, worden vrijdag 9 augustus begraven. Dat laat uitvaartverzorger Simone Beijer weten.
Beijer laat op Facebook weten dat de toestand van de moeder van 39 kritiek is. Die van de oudste dochter (12) is stabiel; de zoon van 11 is nagenoeg ongedeerd. 
De familie was zondagochtend in Zuid-Duitsland onderweg naar Kroatië toen het noodlot toesloeg. De vader en de jongste dochter kwamen om. 
De uitvaart op 9 augustus begint met een dienst in cultureel centrum De Breehoek in Scherpenzeel. Daarna volgt de begrafenis in het dorp. Er komt geen condoleance. Wel kunnen belangstellenden een bericht achterlaten op deze pagina. Veel mensen hebben dit inmiddels gedaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!