Nieuws

De Graafschap nipt onderuit tegen Grieken

De Graafschap heeft zaterdag voor het eerst in de oefencampagne een nederlaag geleden. Op het terrein van SC Varsseveld werd het 0-1 voor Panachaiki uit Griekenland. © De Graafschap
VARSSEVELD - De Graafschap heeft zaterdag voor het eerst in de oefencampagne een nederlaag geleden. Op het terrein van SC Varsseveld werd het 0-1 voor Panachaiki uit Griekenland.
De Superboeren begonnen in een sterke opstelling, maar kwamen al snel op achterstand. In de zevende minuut benutte Moraitis Panagiotis een strafschop voor de Grieken. De ploeg uit Doetinchem zette daar voor rust weinig tegenover.
Ook na rust lukte het De Graafschap niet om op het scorebord te komen, ondanks kansen voor onder meer Stef Nijland. De Grieken, die eveneens uitkomen op het tweede niveau, beperkten zich vooral tot verdedigen.

Nog twee oefenwedstrijden

De Graafschap speelt de komende week nog twee oefenwedstrijden. Dinsdag 30 juli treedt de ploeg in Zelhem aan tegen FC Lienden en zondag 4 augustus komt Osasuna op bezoek in de eigen Vijverberg. Vrijdag 9 augustus trappen de Superboeren het nieuwe seizoen af met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, de ploeg van oud-trainer Henk de Jong.
Opstelling De Graafschap tegen Panachaiki: Jurjus; Van Heertum, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima (25. Baas); Vet (60. El Jebli), Nijland, Breinburg; Van Mieghem, Seuntjens (60. Thomassen) en Hamdaoui.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!