Vitesse speelt in heet Driel met 1-1 gelijk tegen Sivasspor

Vitesse heeft woensdagavond in een benauwd Driel met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Turkse Sivasspor. © Broer van den Boom
DRIEL - Vitesse heeft woensdagavond in een benauwd Driel met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Turkse Sivasspor.
Na een klein kwartier kopte Matavz de Arnhemmers op voorsprong na een voorzet van Karavaev. Nog voor rust werd het 1-1 via Arouna Kone, hij schoot de bal langs doelman Lamprou.
In de tweede helft waren er meerdere kansen voor Vitesse, maar de ploeg van Leonid Slutskiy had het vizier niet op scherp staan. Foor schoot nog op de paal.

Warmte

De wedstrijd tegen Sivasspor was voor Vitesse de zesde oefenwedstrijd in de voorbereiding. In aanloop naar de wedstrijd wees Vitesse bezoekers op de warmte en adviseerde flesjes water mee te nemen. Tijdens de wedstrijd werden er drinkpauzes gehouden.
Vitesse sluit de voorbereiding zondag af met een oefenwedstrijd tegen Bayer 04 Leverkusen. Op last van de Duitse autoriteiten en vanwege de beperkte faciliteiten op het trainingscomplex, zijn er geen uitsupporters welkom bij dit oefenduel.
Eerste helft: Lamprou; Karavaev, Doekhi, Obispo, Clark; Bero, Bazoer, Musonda; Tannane, Matavz, Linssen (C)
Tweede helft: Lamprou; Lelieveld, Aktas, Hajék, Nelom; Musaba, Ali, Vroegh; Foor Darfalou, Ten Teije