Nieuws

Man aangehouden na vondst dode Pool in Nijmegen

Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een man in Nijmegen. Zaterdag troffen agenten een lichaam aan langs de Nieuwe Ubbergseweg. © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep
NIJMEGEN - Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een man in Nijmegen. Zaterdag troffen agenten een lichaam aan langs de Nieuwe Ubbergseweg.
De politie ging na de vondst uit van een misdrijf en startte meteen een onderzoek. Op dat moment bestond het vermoeden dat de dode man van Poolse komaf was: inmiddels kan de politie dat bevestigen. Sectie heeft uitgewezen dat hij inderdaad door een misdrijf is omgebracht.
In het onderzoek naar de dood van de 53-jarige Poolse man werd zaterdagavond een verdachte aangehouden in Rotterdam. Hij wordt deze woensdag voorgeleid voor de rechter-commissaris in Arnhem en wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man in Nijmegen
De politie is nog op zoek naar een vrouw die, in de week voor het overlijden van de Poolse man, met hem optrok. Ook mensen die weten wie zij is wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!