Nieuws

Parachutist (22) overleden op vliegveld Teuge

De neergestorte parachutist op vliegveld Teuge is dinsdagmiddag aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een leerling-parachutist. De Koninklijke Marechaussee laat weten dat het om een 22-jarige militair gaat die deelnam aan een training op Teuge. © Omroep Gelderland
TEUGE - De neergestorte parachutist op vliegveld Teuge is dinsdagmiddag aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een leerling-parachutist. De Koninklijke Marechaussee laat weten dat het om een 22-jarige militair gaat die deelnam aan een training op Teuge.
De hulpdiensten waren massaal uitgerukt. Behalve de politie, marechaussee en twee ambulances was er ook een traumahelikopter.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Parachutist stort neer op vliegveld Teuge
Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. Omstanders melden dat het slachtoffer tolde en de parachute niet goed onder controle kreeg.
Omdat het om een militair gaat, doet de marechaussee onderzoek. Dit gebeurt onder leiding van het Openbaar Ministerie in Arnhem. 
Verslaggever Jasper Lindner is op Teuge. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!