De mooiste Gelderse natuurfoto's reizen door de provincie

Kunt u geen genoeg krijgen van de prachtige foto's van de Gelderse natuurfotowedstrijd? Goed nieuws! De komende maanden zullen de 20 foto's met de meeste stemmen te zien zijn op verschillende plekken in onze provincie.

Na de expositie in het Provinciehuis in Arnhem, in juni dit jaar, kreeg BuitenGewoon zoveel leuke reacties dat de redactie uitgezocht heeft of ze de expositie nog even rond kon laten reizen door onze provincie. En met succes! Dus heeft u nog geen tijd gehad om de 20 foto's te bezichtigen? Breng dan een bezoekje aan de tentoonstelling op één van deze drie locaties:

Gelderse Natuurfotowedstrijd

De Gelderse natuurfotowedstrijd werd gehouden in het kader van het 20-jarig bestaan van BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland. Fotografen mochten hun mooiste plaatje uit Gelderland opsturen en uit de inzendingen werden door de jury honderd foto's gekozen. Op die honderd foto's mochten mensen stemmen, waarna een selectie van twintig foto's overbleef. Uit die selectie werd de foto van het insectenhotel, gemaakt door Cynthia van Leusden, gekozen als winnende afbeelding. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Natuur Nieuws
Deel dit artikel: