Beroving meisje en jongen mislukt in park Apeldoorn, politie zoekt 3 mannen

APELDOORN - In het Westenenkerpark in Apeldoorn zijn zondagavond een jongen en een meisje lastiggevallen door drie mannen. Dat meldt een videocorrespondent. De politie laat maandag weten dat het om een mislukte beroving gaat.

Het incident vond rond 23.30 uur plaats. Het meisje zou zijn vastgepakt bij haar arm. De politie is direct een zoekactie naar de drie mannen gestart. Ook werd een deel van het park en de Zilverweg afgesloten voor onderzoek.

Woordvoerder van de politie Frank Brouwer zegt dat de jongen van het stel weerstand bood toen het trio hem en het meisje wilde beroven. Daarna gingen de belagers ervandoor. De twee slachtoffers bleven ongedeerd.

Burgernet

De politie verspreidde een signalement van de daders via Burgernet. Ze is op zoek naar drie mannen. Een van hen is 17-20 jaar oud, 1.65 meter lang en heeft een slank postuur en kort blond haar. Hij droeg een rood shirt of rode jas.

De andere mannen zijn getint. De een is ongeveer 1.65 meter lang en 20 jaar oud, en heeft een slank postuur. Hij had een donkere pet op. De ander droeg een donkere jas met iets wits op zijn mouwen. Hij is een jaar of 21 en heeft een normaal postuur en donker haar.

De politie hoopt dat mensen die iets hebben gehoord of gezien zich melden.

Of dit incident te maken heeft met het steekincident na een mislukte beroving vrijdag, zo’n 2 kilometer verderop, is niet bekend.

Zie ook: Beroving eindigt in steekpartij in Apeldoorn; slachtoffer naar ziekenhuis

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Apeldoorn Nieuws
Deel dit artikel: