Nieuws

Dit was de vierde dag van de Zwarte Cross

De vierde dag van de Zwarte Cross kende veel bijzondere momenten. We praten je in dit bericht bij over de festivalzondag. © ANP
LIEVELDE - De vierde dag van de Zwarte Cross kende veel bijzondere momenten. We praten je in dit bericht bij over de festivalzondag.

Indrukwekkende ereronde voor overleden Boet (18)

Waar normaal gesproken een 'bult' herrie te horen is op en rond het circuit van de Zwarte Cross, was het vanochtend aanzienlijk stiller. De crossbaan was het terrein van de ereronde voor de 18-jarige Boet die afgelopen vrijdag op het festivalterrein overleed. 
De baancommissarissen die normaal gesproken her en der verspreid staan, hadden zich verzameld bij de startbaan. Dertig gele en oranje hesjes vormden een erehaag voor alle brommers en andere voertuigen die voorbij kwamen. 

Bizarre wedstrijd

Wie kan de meeste hamburgers eten? Op de Zwarte Cross wordt natuurlijk vooral veel bier gedronken, maar goed eten is ook belangrijk. En omdat alles altijd in het onbenullige gaat, hielden de collega'\s van RTV Oost een heuse eetwedstrijd. Let op: alleen kijken als je geen zwakke maag hebt.

Meerijden op legertank

We reden een rondje live mee met een tank van Defensie over de crossbaan. Dat leverde bijzondere beelden op.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!