Nieuws

Fatale brand haven Wageningen niet aangestoken

De brand in de jachthaven in Wageningen waarbij een vrouw van 86 om het leven kwam, is in ieder geval niet aangestoken. Dat meldt de politie, die na onderzoek spreekt van een noodlottig ongeval. © Omroep Gelderland
WAGENINGEN - De brand in de jachthaven in Wageningen waarbij een vrouw van 86 om het leven kwam, is in ieder geval niet aangestoken. Dat meldt de politie, die na onderzoek spreekt van een noodlottig ongeval.
Het vuur ontstond vrijdag aan het eind van de middag op een van de boten en sloeg over naar een tweede boot. Het lichaam van de vrouw werd na het blussen gevonden in een van de boten.
De 60-jarige zoon van de vrouw ligt in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Hij raakte gewond toen hij zijn moeder probeerde te redden.
Het bestuur van watersportvereniging VADA heeft verslagen gereageerd op het fatale ongeluk. De vrouw en haar familie waren jarenlang graag geziene gasten bij de Wageningse club. Het slachtoffer zou dit weekend met de boot op vakantie gaan.
Bekijk de reportage (tekst gaat verder onder de video)
Fatale brand haven Wageningen niet aangestoken
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!