Nieuws

VIDEO | Dit waren de feesten van donderdag: een drukke bedoening

Het was een nostalgische en vooral drukke avond tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen donderdag. Dat zegt de organisatie. De feesten gingen terug in de tijd, naar de jaren 90. Het bleef 'gezellig druk', ondanks de geschatte 260.000 feestvierders in de stad. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Het was een nostalgische en vooral drukke avond tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen donderdag. Dat zegt de organisatie. De feesten gingen terug in de tijd, naar de jaren 90. Het bleef 'gezellig druk', ondanks de geschatte 260.000 feestvierders in de stad.
De politie deed op zeker moment de lichtkranten aan - die lieten de bezoekers weten dat Matrixx in the park vol was. Het totale bezoekersaantal van 260.000 mensen ligt vrijwel gelijk aan dat van vorig jaar (265.000). De drukste avond sinds de feesten van start gingen, afgelopen zaterdag. 
Kijk hier naar een reportage van de 90's avond. Tekst loopt hieronder door: 
Vierdaagsefeesten - een verslag van donderdag
Met een thema als de nineties verwacht je veel mensen die opgroeiden in dat decennium, en dat was ook zo: de gemiddelde leeftijd is 29 jaar.  Maar, benadrukt de organisatie van de Vierdaagsefeesten: alle leeftijdsgroepen zijn mooi vertegenwoordigd tijdens de feesten, zowel jong als oud. 
Met die drukke donderdag is bijna een einde gekomen aan het festijn: vandaag is het de laatste dag van de Vierdaagse, waarmee ook de laatste feestavond wordt ingeluid. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!