Nieuws

Uitverkochte Zwarte Cross van start

De 22e editie van het Achterhoekse motorcross- en muziekfestival de Zwarte Cross gaat donderdagmiddag van start. Festivalgangers kunnen tot en met zondag 21 juli door de Lichtenvoordse weilanden van het ene podium naar het andere banjeren. © Omroep Gelderland
LIEVELDE - De 22e editie van het Achterhoekse motorcross- en muziekfestival de Zwarte Cross gaat donderdagmiddag van start. Festivalgangers kunnen tot en met zondag 21 juli door de Lichtenvoordse weilanden van het ene podium naar het andere banjeren.
Het terrein voor de campingbezoekers gaat donderdag om 12.00 uur open, vrijdagochtend om 10.00 uur openen de festivalpoorten voor het grote publiek. En dat zijn een hoop mensen. Kaarten zijn al maanden uitverkocht, ook bij de dagkassa is niets meer te krijgen.
Omroep Gelderland is samen met Achterhoekse mediapartner Regio8 elke dag bij. Elke dag lees je alles over het festival in ons liveblog van 10.00 tot 22.00 uur in onze app en op gld.nl.
Onder meer de Black Eyed Peas, The Wailers (bekend van Bob Marley), Miss Montreal, Rowwen Hèze en Sevn Alias komen naar Lichtenvoorde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!