Nieuws

Aanhouding voor steekpartij in Arnhem waarbij vrouw 30 cm lange snee opliep

Een man van 42 uit Arnhem is aangehouden voor een steekpartij in zijn woonplaats waarbij een 26-jarige stadgenote ernstig gewond raakte. Het slachtoffer werd eind juni vorig jaar na een avondje stappen uit het niets in haar bovenarm gestoken. © Roland Heitink
ARNHEM - Een man van 42 uit Arnhem is aangehouden voor een steekpartij in zijn woonplaats waarbij een 26-jarige stadgenote ernstig gewond raakte. Het slachtoffer werd eind juni vorig jaar na een avondje stappen uit het niets in haar bovenarm gestoken.
De steekpartij was op de Steenstraat. De Arnhemse verklaarde dat de man haar eerst uitschold en daarna uit het niets stak met een mes. Hij bezorgde haar een snijwond van zo’n 30 centimeter lang en 4 centimeter diep. De dader ging er daarna te voet vandoor in de richting van de J.P. van Muijlwijkstraat.

Dankzij tips

In de opsporingsprogramma's Bureau GLD en Opsporing Verzocht werden eerder dit jaar bewakingsbeelden getoond waarop de dader was te zien. Het leverde volgens de politie veel reacties op. Tips hebben uiteindelijk geleid tot de aanhouding in deze zaak.
De verdachte zit vast voor verhoor. Zijn woning is inmiddels doorzocht.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!