Nieuws

Man steelt luchtbuks op kermis in Kerkdriel

Archieffoto
Een bijzondere diefstal op de kermis in Kerkdriel dit weekend. Een man van 26 uit Zaltbommel werd op heterdaad betrapt met een luchtbuks die hij had weggenomen bij een schiettent.
KERKDRIEL - Een bijzondere diefstal op de kermis in Kerkdriel dit weekend. Een man van 26 uit Zaltbommel werd op heterdaad betrapt met een luchtbuks die hij had weggenomen bij een schiettent.
Toen de man de politie zag wilde hij de luchtbuks op de grond leggen alsof er niets was gebeurd. Maar al snel kwam een medewerker van de schiettent voorbij die vertelde dat er een luchtbuks was gestolen.

Beveiligers mishandeld

Behalve de Zaltbommelaar werd ook een 19-jarige inwoner van de gemeente Maasdriel opgepakt. Dat gebeurde nadat hij op de kermis zonder enige aanleiding twee beveiligers had mishandeld. Ook trapte de man later een zijruit van een politiewagen in en beledigde en bedreigde hij agenten.
Beide verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Tiel. De gemeente Maasdriel heeft de 19-jarige een gebiedsverbod opgelegd. Dat betekent dat hij zich niet meer op de kermis mag vertonen.
De vernielde ruit.
Een bijzondere diefstal op de kermis in Kerkdriel dit weekend. Een man van 26 uit Zaltbommel werd op heterdaad betrapt met een luchtbuks die hij had weggenomen bij een schiettent. © Politie Bommelerwaard
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!