Proef: aanmelden voor de Vierdaagse met smartphone

NIJMEGEN - Deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse kunnen zondag en maandag hun startbewijzen voor het wandelevenement ophalen. Dat levert zondagmiddag al flinke rijen op. De organisatie doet dit jaar een proef met aanmelden met de smartphone.

Individuele deelnemers kunnen zondag tussen 13.00 en 17.00 uur of maandag van 10.00 tot 17.00 uur terecht bij het registratiebureau in Julianapark Noord, direct naast de Wedren. Ze dienen een geldig legitimatiebewijs en de meest recente bevestigingsbrief bij zich te hebben.

Test met smartphone

Dit jaar start de Vierdaagse een kleinschalige test met het scannen van de bevestiging vanaf smartphones voor deelnemers op de 50 kilometer. Aanmelden met de papieren bevestiging blijft mogelijk. Als de test goed verloopt, kunnen volgend jaar ook alle overige deelnemers zich aanmelden met hun smartphone. 

Buitenlandse militairen kunnen zich zondag van 13.00 tot 17.00 uur of maandag tussen 10.00 en 17.00 uur aanmelden op kamp Heumensoord. Nederlandse militairen dienen zich daar maandag tussen 10.00 en 17.00 uur te melden.

Groepen en detachementen

Voor deelnemers in groepen en detachementen gelden speciale regels. De groepsleider of detachementscommandant haalt de documenten van alle groepsleden op en zorgt ervoor dat hij bij aanmelding beschikt over een fotokopie van een identiteitsbewijs van alle groepsleden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: