VIDEO | Prima spelend De Graafschap verslaat agressief Al-Wahda

DOETINCHEM - De Graafschap heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen FC Al-Wahda uit Abu Dhabi met ruime cijfers gewonnen. Op het veld van SVDW’75 in Doetinchem werd het 4-0 voor de Superboeren. De zege was dik verdiend.
De Graafschap controleerde de wedstrijd voor rust. Bij vlagen waren aardige combinaties te zien. Maar het rendement was vrij laag. Het was wel een pittige wedstrijd omdat Al-Wahda af en toe flinke overtredingen maakte.
Na rust opende De Graafschap snel de score. Ralf Seuntjens kopte een goede voorzet van Jordy Tutuarima binnen.

Rood na charge op Tutuarima

Kort daarop werd het 2-0 door een strafschop van Mo Hamdaoui. Vervolgens liep het flink uit de hand na een charge op Tutuarima. De dader kreeg rood en daarna zochten de spelers van Al-Wahda amok.
Het prima spelende De Graafschap maakte ook nog 3-0. Ted van de Pavert kopte raak na een mooi aangesneden hoekschop van Youssef El Jebli. Die laatste bracht de eindstand in de slotfase op 4-0.
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!