Nieuws

VIDEO | Dj ziet zijn Audi in brand vliegen op A12

Op de A12 richting de Duitse grens is zaterdagmiddag ter hoogte van Zevenaar een Audi in brand gevlogen. Het blijkt te gaan om de wagen van dj Psyko Punkz, die op weg was naar een optreden in Duitsland. © Jordi Deckert
DIDAM - Op de A12 richting de Duitse grens is zaterdagmiddag ter hoogte van Zevenaar een Audi in brand gevlogen. Het blijkt te gaan om de wagen van dj Psyko Punkz, die op weg was naar een optreden in Duitsland.
Psyko Punkz speelde op de bekende hardstylefeesten Qlimax in Arnhem en Defqon.1 in Biddinghuizen. Ook stond hij enkele keren in de DJ Mag Top 100, de wereldranglijst van dj’s. In 2011 bereikte hij plek 78 en in 2012 stond hij op nummer 67.
Tekst gaat verder onder de video.
VIDEO | Dj ziet zijn Audi in brand vliegen op A12

Ongedeerd

Volgens een videocorrespondent bleven zowel Psyko Punkz als zijn bijrijder ongedeerd. De brandweer heeft het vuur op de vluchtstrook geblust. De zwarte Audi A5 Coupé raakte door de vlammen zwaar beschadigd. De precieze oorzaak van de brand is niet bekend. 
Psyko Punkz plaatste naderhand een filmpje van de brand op Instagram. Daarbij schrijft hij dat hij teleurgesteld is dat hij deze zaterdagavond niet op het Affection Festival is en dat zijn auto is 'overleden'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!