Mis bij Omroep Gelderland niets van de Vierdaagse

NIJMEGEN - Nog even en het is weer zover. In Nijmegen gaat de Vierdaagse uit de startblokken. Natuurlijk doet Omroep Gelderland op alle mogelijke manieren uitgebreid live verslag van het grootste wandelevenement ter wereld. Volg ons dus op de voet. Weten wat we allemaal doen? Lees dan snel verder.

Volg de Vierdaagse online

De Vierdaagse is van maandag tot en met vrijdag dagelijkse live te volgen. Het laatste nieuws, de leukste beelden en tofste video's zijn altijd te vinden op gld.nl en via de app van Omroep Gelderland. Lees daar vooral ons liveblog, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken in Nijmegen en omgeving. Op onze livestream zijn altijd rechtstreekse beelden te zien.

Volg en deel!

Vergeet bovendien niet te kijken op YouTube, Facebook en Instagram! Heb je zelf iets leuks te melden over de Vierdaagse of de Vierdaagefeesten? Deel het dan met ons via Facebook of Instagram, of mail naar omroep@gld.nl.

Foto: ANP

Vierdaagse op Radio Gelderland

Rechtstreeks verslag doen we natuurlijk ook via Radio Gelderland. We zenden uit vanaf onze tijdelijke studio op de Wedren in Nijmegen, maar ook vanaf locaties langs de route van de Vierdaagse. Onze verslaggevers komen altijd met snelle nieuwtjes en bijzondere verhalen. En daarvan leven er genoeg onder de 47.000 deelnemers! Ook van de Vierdaagsefeesten hoef je niks te missen.

Vierdaagse op TV Gelderland

Op TV Gelderland zit je ook bovenop het Vierdaagsenieuws. Tussen 07.00 en 08.00 uur 's ochtends en 15.00 en 16.00 uur zijn er dagelijkse live uitzendingen, gepresenteerd door Harm Edens. Elke middag volgt er bovendien een Vierdaagse Journaal, dat na 17.00 uur te zien is na de reguliere nieuwsuitzending van TV Gelderland. Het Vierdaagse Journaal wordt daarna ieder uur herhaald.

Foto: Omroep Gelderland

Live-optredens op de Wedren

Op de Wedren heeft Omroep Gelderland ook een eigen podium, waar de hele week artiesten optreden. Weten wie? Kijk hier voor de programmering.

Vrijdag: de intocht!

Het hoogtepunt van de Vierdaagse is natuurlijk altijd de feestelijke intocht over de Via Gladiola. Dat slotspektakel vol gladiolen, blaren en bier is vrijdag live te volgen via al onze kanalen. 

Benieuwd naar wat we de afgelopen tijd al meldden over de Vierdaagse? Kijk dan op onze speciale Vierdaagsepagina.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: