Nieuws

Centrum van Kesteren krijgt nieuwe impuls

Als alles volgens plan verloopt, gaat in het najaar van 2020 de eerste paal de grond in voor appartementen en ruimten voor detailhandel op de voormalige Sparlocatie op de hoek Hoofdstraat-Schenkhofstraat in Kesteren. De intentieverklaring daartoe is ondertekend.
KESTEREN - Als alles volgens plan verloopt, gaat in het najaar van 2020 de eerste paal de grond in voor appartementen en ruimten voor detailhandel op de voormalige Sparlocatie op de hoek Hoofdstraat-Schenkhofstraat in Kesteren. De intentieverklaring daartoe is ondertekend.
Op 11 juli 2019 werden de handtekening onder de intentieverklaring gezet in het gemeentehuis van Neder-Betuwe door Jan Bouter van Bogor Projectontwikkeling BV, Jan Timmer van Timmer Kesteren Onroerend Goed BV en burgemeester Jan Kottelenberg. 
Het plan biedt ruimte voor detailhandel op de begane grond. Daarboven komen 13 appartementen. Burgemeester Jan Kottelenberg: “Dit is weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van het centrum in Kesteren. De procedures die nodig zijn kunnen nu van start.”