Nieuws

Laatste verdachte ripdeal Arnhem aangehouden

Een 27-jarige man uit Rotterdam is maandag aangehouden voor betrokkenheid bij een ripdeal bij een hondentrimsalon in Arnhem op 25 februari. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt. Volgens de politie was hij de laatste verdachte. Eerder werden al twee andere mannen opgepakt. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Een 27-jarige man uit Rotterdam is maandag aangehouden voor betrokkenheid bij een ripdeal bij een hondentrimsalon in Arnhem op 25 februari. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt. Volgens de politie was hij de laatste verdachte. Eerder werden al twee andere mannen opgepakt.
Beelden van de man werden op 30 april getoond in Opsporing Verzocht. De Rotterdammer werd herkend door een kijker, die zijn naam doorgaf via de tiplijn. Op basis hiervan kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden.
Op 25 februari hadden vier mannen een afspraak bij de hondentrimsalon aan de Corrie Tendeloostraat in Arnhem. De afspraak ging over een cocaïnedeal ter waarde van tienduizenden euro's en liep volledig uit de hand. Een van de mannen raakte ernstig gewond toen hij werd beschoten.
Eerder zijn al een 34-jarige Arnhemmer en een 28-jarige inwoner van Rotterdam opgepakt. Ze zitten nog steeds vast.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!