De Graafschap wint 'Doetinchemse derby' nipt

De Graafschap heeft dinsdagavond gewonnen van plaatsgenoot DZC'68. De Superboeren wonnen met 2-3 van de amateurploeg. © De Graafschap
DOETINCHEM - De Graafschap heeft dinsdagavond gewonnen van plaatsgenoot DZC'68. De Superboeren wonnen met 2-3 van de amateurploeg.
De mannen van trainer Mike Snoei kwam na een klein kwartier via Hilderink op voorsprong. Na een half uur kwamen de stadsgenoten op gelijke hoogte via Hendriksen. Vlak voor rust scoorde Baas de 1-2 voor de Superboeren.
In de tweede helft liepen de Superboeren via Thomassen uit naar 1-3. Tien minuten voor tijd deed Van Rinsum namens DZC nog iets terug, hij schoot de val van dichtbij achter de ingevallen doelman Vaags.

Doetinchemse derby

De 'Doetinchemse derby' was de vierde van deze voorbereiding. Eerder won de Graafschap met 4-0 van het Poolse Zaglebie Lubin en werd het Regioteam Achterhoek met 8-0 verslagen. Tegen AZSV uit Aalten speelde de ploeg van Snoei met 1-1 gelijk.
Opstelling: Rondeel; Van Nispen, Hilderink, Van de Pavert, Baas; Vet, Olijve, Breinburg; Chiazor, Thomassen en Vergara Berrio
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!