Bezorg de bewoners van het Gasthuis Millingen een glimlach en stuur ze een vakantiekaart

.

Update: De bewoners willen alle mensen bedanken die een kaart hebben gestuurd.  De afgelopen maanden zijn er 800 kaarten binnen gekomen, dit hadden ze nooit verwacht. Ze zijn erg blij met de kaarten.

Zie hier de reacties van de bewoners op de kaartenactie in onderstaande video:

 

De zomervakantie is begonnen. Veel mensen zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Koffers worden gepakt, de tent wordt nagekeken en de laatste aankopen worden gedaan. Heerlijk vooruitzicht. Maar er zijn ook heel veel mensen die niet op vakantie kunnen, zoals onze bewoners van het Gasthuis Millingen. Hoe leuk is het dan om toch een kaartje te krijgen van iemand, zodat je weet dat je niet vergeten wordt. 

Kaartenactie

Daarom zijn wij met het Gasthuis een vakantiekaartenactie gestart. Kaarten van het strand, de zee, de bergen of een stad met daarop een korte krabbel. Voor de ontvanger is een ansichtkaart een kleine attentie die een glimlach op het gezicht tovert en herinneringen naar boven haalt. Dat geldt zeker ook voor onze bewoners die maar al te graag post ontvangen. Iedere kaart of brief die zij normaal ontvangen wordt trots getoond, besproken, op een prominente plaats neergezet en keer op keer weer opgepakt. Het zou geweldig zijn als de bewoners in de vakantieperiode overladen worden met ansichtkaarten uit alle delen van de wereld.

En dus hierbij onze vraag: Gaat u op vakantie deze zomer en mogen wij u vragen om een ansichtkaart te sturen? Uw kleine gebaar zorgt voor een fijn en warm vakantiegevoel bij onze bewoners. En uiteraard worden alle kaarten opgehangen zodat ook in het Gasthuis de hele zomerperiode dat heerlijke vakantiegevoel blijft. Alvast hartelijk dank en een hele fijne vakantie!

De kaarten mogen gestuurd worden naar:

Bewoners Gasthuis Millingen
St. Willibrordstraat 1
6566 DD Millingen aan de Rijn.

Oproep Kaartenactie deel 1:

Oproep kaartenactie deel 2:

 

 

 

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: